27 w - Translate

In de vijfde ronde van de Premier League werd de wedstrijd tussen Manchester City en Chelsea het middelpunt van de belangstelling, toen Manchester City Voetbalshirt thuis de uitdaging van Chelsea aanging. In deze wedstrijd eindigden beide teams gelijk, met Manchester City op de derde plaats en Chelsea op de tiende plaats.
In de 12e minuut probeerde Haaland met een kopbal het doel van Chelsea te bedreigen, maar slaagde er helaas niet in te scoren. Zowel Jesus als Sterling deden hun best om te scoren, maar slaagden er helaas niet in om te scoren. In de eerste helft slaagde Chelsea er pas in de 41e minuut in om een doelpunt te maken, toen Sterling de verdediging van de keeper ontweek en alleen op doel schoot, waardoor Chelsea met 1-0 leidde.
In de tweede helft kreeg Manchester City in de 47e minuut een vrije trap, maar De Bruyne slaagde er niet in om te scoren, het schot was iets te ver afgebogen en faalde om te scoren. In de Voetbalshirt 83e minuut maakte Rodrigo de gelijkmaker, waardoor Manchester City de score gelijk trok, anders zou het een schande zijn voor Manchester City om te verliezen van Chelsea, dat op de tiende plaats staat in de Premier League. In deze wedstrijd probeerde de Noorse wonderkind Haaland twee keer met een kopbal het doel van Chelsea te doorbreken, maar slaagde hier niet in. In eerdere wedstrijden stond Haaland bekend om zijn briljante kopballen, die een onnavolgbare behendigheid toonden en altijd het stadion van Manchester City deden juichen.https://www.fodboldtojtilbornk.....com/vare-kategori/k