22 w - Translate

Volgens het Spaanse medium Marca heeft Mbappé een vijfjarig contract getekend bij Real Madrid en zal hij deze zomer officieel lid worden van de club. Naar verluidt biedt Real Madrid Mbappé een jaarsalaris van 15 tot 20 miljoen euro, dat jaarlijks zal stijgen, en met extra bonussen. Hoewel het salaris aanzienlijk is en vergelijkbaar met dat van de bestbetaalde spelers van Real Madrid, is het inkomen slechts de helft van wat hij bij Paris Saint-Germain verdiende.
Er waren al langer geruchten dat Mbappé interesse had in Real Madrid. Het was altijd al Mbappé's droom om voor Real Madrid te spelen, en nu komt die droom eindelijk uit. Hij is zelfs bereid om zijn salaris te verlagen om zijn jeugddroom waar te maken. Mbappé had nooit durven dromen dat hij ooit in het Santiago Bernabéu zou spelen in het shirt van Real Madrid voetbalshirt.
De officiële opening van het vernieuwde Santiago Bernabéu zal plaatsvinden op 1 juli 2024, wat samenvalt met de startdatum van Mbappé's contract. Dit is de perfecte manier voor Bernabéu om Mbappé te verwelkomen. Met Mbappé's talent en aanpassingsvermogen wordt verwacht dat hij voetbalshirt snel een belangrijk onderdeel van Real Madrid zal worden en zijn uiterste best zal doen voor de club.https://www.voetbalbestsport.c....om/product-categorie

Real Madrid - Goedkope Voetbaltenue, Voetbalshirts Sale, Voetbalkleding Kind
www.voetbalbestsport.com

Real Madrid - Goedkope Voetbaltenue, Voetbalshirts Sale, Voetbalkleding Kind